Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

dilluns, 31 de maig del 2010

MASSIVA MANIFESTACIÓ CONTRA LA POLÍTICA EDUCATIVA DEL GOVERN


Aquest dissabte, 29 de maig, al voltant de 15.000 persones van omplir la Via Laietana de Barcelona per protestar contra la política del Departament d'Educació, les retallades econòmiques i la clausura de centres i línies educatives de batxillerats en un bon nombre d'instituts.
A la manifestació, amb predomini del color verd que identifica a USTEC·STEs IAC, que sortí de la Plaça Urquinaona i que col·lapsà la Plaça de Sant Jaume, hi havia una presència important de famílies, ampes de les escoles afectades per les retallades fetes pel Departament, i alumnes entre els quals destacaven els qui han vist desaparèixer els batxillerats nocturns. "És inconcebible que en època de crisi, on és pràcticament impossible tenir feina, que a més ens diguin que no podem estudiar" assenyalava una manifestant.
Es van cridar consignes contra el govern i el conseller, i es va produir una queixa generalitzada contra la sisena hora "no té cap lògica que una mesura tan absurda es mantingui mentre el Departament, amb la motoserra, es dediqui a perjudicar greument l'escola pública, posant menys mestres amb més alumnes i fent que els docents hagin de fer més amb menys. Un insult a la intel·ligència" concloïa un mestre amb més de vint anys d'experiència i en un to visiblement indignat.
Altres comentaris van destacar com es rebaixaven els sous dels docents mentre era evident que les elits catalanes i espanyoles s'omplien les butxaques abans i durant la crisi. "En què es diferencia la dreta de l'esquerra? En què uns roben estil Millet, i els altres, estil Luigi", comentava un representant de la Junta de Personal de les comarques de Girona.
Tanmateix, i entre alguns conats d'emprenyament poc dissimulada en passar davant d'algunes entitats bancàries, la manifestació va desenvolupar-se en un ambient festiu, animats per un grup de percussió.
Estadisticas y contadores web gratis
Contadores Gratis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada